vrijdag 2 maart 2018

Welkom aan onze buitenlandse gasten!
Deze week  heten we heel wat juffen en meesters uit andere landen welkom in onze school. Op dinsdag had elk leerjaar een optreden klaar. Het tweede leerjaar bracht de waterdans!

het toneel 
In de klas oefenen we verder voor onze toneelvoorstelling. We probeerden vooral om vlot en met intonatie te lezen. We spraken af dat iedereen zijn tekst vanbuiten kent tegen 12 maart. Goed oefenen is de boodschap! Wanneer het toneel doorgaat, laten we zo snel mogelijk weten.

Zaterdag = gezinsactiviteit
Nu zaterdag houden we in de kleuterschool een gezinsactiviteit. Het belooft een leuke voormiddag te worden. We spreken af om 9.30 in de kleuterschool! Tot dan!

vriendschap!
Zaterdag is er de gezinsactiviteit voor de leerlingen die hun eerste communie doen. Als voorbereiding leerden we een lied. Ook in het boekje van Juul werken we verder.

een groenteverhaal
Elke donderdag staat er vanaf nu een groenteverhaal op het programma. Er wordt steeds gestart met 'het gat in de haag-lied' en nadien spelen de juffen en meesters een toneel. Door middel van dit toneel leren we heel wat sociale vaardigheden. Kan jij nog vertellen hoe het toneel begon?

Naar het theater!
Bangerik was een mooi toneelstuk. Met de bus reden we naar Antwerpen.

En volgende week?
Volgende week woensdag staat het derde controledictee op de planning. We doen die dag ook het dictee van woordpakket 17.
Ook volgende week zal juf Sara nog afwezig zijn. We wensen haar veel beterschap! Juf Lotte komt maandag en dinsdag daarom al naar 2B.
Vrijdag is een dag waarop het hopelijk nog mooi weer is, want dan hebben we een dag vakantie!

FOTO VAN DE WEEK
Eva en Emma waren deze week onze fotografen van dienst! Elk kozen ze voor een mooie foto. Goed gedaan hoor, dames! Als eerste zie je de foto van Emma, daarna die van Eva.
LIED VAN DE WEEK
Eerst kan je het lied van Emma beluisteren, daaronder die van Eva.Geen opmerkingen:

Een reactie posten