vrijdag 30 maart 2018

We geven er nog een laatste week een lap op!

Taal
We leerden woensdag een nieuw woordpakket. Let op ! Woordpakket 19 is niet gemakkelijk. Hier wordt namelijk de verdubbelingsregel aangeleerd. Na de vakantie oefenen we hier nog op, woensdag 18/4 volgt het dictee. De planning voor de volgende dictees zit in de persoonlijke map, alsook een extra bundel om te lezen. Dit mag mee op de leeskaart genoteerd worden.

eerste communie
In de klas zijn we nog steeds volop bezig met de voorbereiding voor de eerste communie. De liedjes werden herhaald en de tekstjes verder ingeoefend.

Toneel
Donderdag was een spannende dag! We mochten ons toneel eindelijk tonen aan echt publiek. We hielden een generale repetitie voor de leerlingen van het eerste leerjaar. Nadien stonden nog 2 voorstellingen op het programma. Het applaus was een grote beloning voor het harde werk!

Rapport
Vrijdag kreeg iedereen zijn/haar rapport mee. Wat hebben die kapoenen van het tweede leerjaar weer hard geoefend en gewerkt! Graag hadden we het rapport en het sleutelblad gehandtekend terug op maandag 16/4.

En nu ... genieten van de vakantie!

En na de vakantie?
Na de vakantie heeft meester Glenn een week vaderschapsverlof.
Op maandag is er een zwerfvuilactie, hier doen we met de hele school aan mee.
Donderdag stappen 2A en 2B weer naar de bib. Verder zullen we de communieviering verder voorbereiden.

FOTO VAN DE WEEK
Deze week zijn Sebastian en Jarne de fotografen van dienst. De jongens namen volgende knappe foto's. Eerst zien jullie de foto van Sebastian, daaronder van Jarne.
LIED VAN DE WEEK
Sebastian en Jarne kozen volgende liedjes:Geen opmerkingen:

Een reactie posten