donderdag 8 maart 2018


Wat fijn dat jullie vorige zaterdag zo talrijk aanwezig waren op de gezinsactiviteit ! Zo zijn we weer een stapje dichter bij onze eerste communie ...

Het alfabet
Tijdens de taalles oefenden we het alfabet in. Kan jij het liedje thuis zingen?
Aap, Amke, Ananas - Beer, Birthe, Brood - Cavia, Charlotte, Choco ... We maakten ons eigen alfabet in een zelfgekozen thema.

Spelling 
Deze week maakten we het derde controledictee en het dictee van woordpakket 17. We leren geen nieuw woordpakket. Volgende week starten we namelijk met de klankenweek. Woensdag 21 maart staat het klankendictee op het programma.

Een nieuw verhaal ...
Donderdag luisterden en keken we naar een nieuw verhaal over onze groenten. Wat had paddenstoel in zijn zakje zitten ?

Onze vader
We leerden een nieuw lied voor tijdens de communieviering, het "Onze Vader". Aarzel niet om thuis te oefenen met mama en papa of opa en oma. Vanaf nu zullen we regelmatig een nieuw lied aanleren voor in de viering.

Geniet van het verlengd weekend! 

EN VOLGENDE WEEK
Volgende week belooft een rustigere week te worden. Mogen we vragen de briefjes voor de oudercontacten en voor het vervoer zo snel mogelijk binnen te brengen?
Vrijdag staat het laatste atelier op het programma rond lente en Pasen.


FOTO VAN DE WEEK
Milan en Glenn waren deze week onze fotografen van dienst! Ze kozen allebei een enorm mooie foto. Knap hoor, jongens! Als eerste zie je de foto van Milan, daarna die van Glenn.
LIED VAN DE WEEK
Eerst kan je het lied van Milan beluisteren, daaronder die van Glenn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten