vrijdag 23 februari 2018

au of ou ?
Woensdag stond er een nieuw woordpakket op het programma. Schrijf je een woord met ou of au? De au-strip en het au lied kan je helpen. Deze vind je in je persoonlijke map.

toneel!
Binnenkort organiseren we met het tweede leerjaar een toneelvoorstelling. In de klas proberen we in groepjes onze rol in te oefenen. Wanneer het toneel doorgaat, maken we binnenkort bekend. Ook thuis kan je nog blijven oefenen.

Meeting 'graag gezien'
Op woensdag kwamen we met de hele school samen om te gaan kijken naar onze talenten. Ben je benieuwd naar alle sterren op onze school? Kom dan zeker eens kijken aan de ramen!

2 keer turnen!
Vanaf nu mogen we elke week 2 keer gaan turnen. Op dinsdag turnen we met juf Elien, donderdag mogen we met juf Nicole naar de turnzaal.

de maaltafel van 6!
Vrijdag deden we niet alleen een maaltafeltoets, we leerden ook een nieuwe maaltafel: de tafel van 6. Normaal stond de maaltafel van 8 op het programma voor 1 maart, dit verschuiven we echter een week.

Verrassing!
Vrijdagnamiddag zijn we gestart met het maken van een lekkere verrassing. Wat precies, verklappen we nog niet! Nog even geduld :).

En volgende week?
Juf Sara zal ook volgende week nog afwezig zijn.
Dinsdag ontvangen we op school heel wat buitenlandse leerkrachten. Voor hen treden we op. Kunnen jullie vertellen wat we gaan doen? Vergeten jullie de jeansbroek en witte t-shirt niet? Nog op dinsdag wordt de toets van W.O. afgenomen.
Donderdag stapt 2C naar de bib!
Vrijdag nemen we de bus om te gaan kijken naar een toneelvoorstelling in Antwerpen. OPGELET: we zijn dan pas terug op school rond 16.00. Hou de Facebookpagina in het oog voor het correcte uur.

FOTO VAN DE WEEK

Amke was deze week onze fotograaf van dienst. Zij nam een hele week leuke foto's en koos uiteindelijk voor onderstaande. Goed gedaan!LIED VAN DE WEEK


Geen opmerkingen:

Een reactie posten